Scrie-ne pe WhatsApp

Și așa va fi mereu

Ce este videochat-ul?

Videochat-ul este o formă de comunicare online, unde modelele interacționează cu utilizatorii prin intermediul unui webcam și a unei conexiuni la internet. Utilizatorii plătesc pentru a comunica și a interacționa cu modelele în timp real.

Este legal să lucrez în videochat?

Da, videochat-ul este legal atât timp cât se respectă legislația în vigoare, inclusiv vârsta minimă legală pentru a lucra în acest domeniu, care este de 18 ani.

Cum pot să devin model de videochat?

Pentru a deveni model de videochat, trebuie să ai cel puțin 18 ani, să deții o identitate validă. Noi, Clever Studio te vom ajuta cu echipamentele necesare, training și suport tehnic.

Cât pot câștiga ca model de videochat?

Veniturile din videochat pot varia semnificativ în funcție de numeroși factori, inclusiv experiența, numărul de ore lucrate, etc. Multe modele de succes câștigă sume semnificative, mult peste media salariilor din România.

Trebuie să plătesc taxe pentru veniturile din videochat?

Da, modelele și studiourile de videochat sunt responsabile pentru plata taxelor conform legislației fiscale în vigoare. Noi, Clever Studio, ne asiguram ca modele noastre lucrează 100% legal. 

Este sigur să lucrez în videochat?

Siguranța ta este prioritară pentru noi. Noi, la Clever Studio punem accent pe confidențialitate și siguranță, și ne asiguram că urmam toate măsurile de securitate recomandate.

Ce se întâmplă dacă mă recunoaște cineva?

Majoritatea platformelor de videochat permit modelelor să blocheze anumite țări sau regiuni, pentru a-ți crește confidențialitatea și siguranța.

Trebuie să mă dezbrac sau să fac lucruri cu care nu sunt confortabilă în videochat?

Nu, limitele și standardele tale personale sunt cele mai importante. Vom discuta încă de la început despre așteptările și limitele tale.